TCE Zavoi este cel mai nou ansamblu rezidential din municipiul Roman, pe Strada moldovei la numarul 45.

 

Câteva infomații generale:

 • Regim de înălțime D+P+5E
 • Format din 2 scari ce dispun de ascensoare moderne.
 • Cuprinde 48 apartamente noi cu 2 si 3 camere.
 • Imobil racordat la retelele publice de apa, gaz, curent electric si canalizare
 • Bucatarii open-space sau inchise, la alegerea viitorilor proprietari
 • Contorizare individuala utilitati pentru fiecare apartament
 • Dispune de 30 de locuri de parcare subterane

 

Ne dorim ca fiecare apartament să fie cât mai ușor transformat în „acasă”. De aceea, am avut în vedere un mix optim de avantaje: de la o locație accesibilă și curată până la siguranța unei clădiri stabile cu rezistență la incendiu și cutremur. Mai mult, îți oferim o compartimentare inteligentă și finisaje de cea mai bună calitate și îți lăsăm opțiunea de a alege materialele și culorile.

Constructia si finisajele

Structura de rezistenta este din beton aramat, respectand normativele in vigoare, cu inchideri perimetrale din caramida BRIKSTON 290x240x238 GV, compartimentarile interioare cu caramida CEMACON NF 460x120x238.

Sistemul de fundare este de tip radier general de beton armat.

Fatada – termoizolatie cu vata bazaltica 10 mm, finisaj tencuiala decorative SAN MARCO.

2 lifturi SCHINDLER - capacitate de 535 kg -7 persoane, viteza 1 m/s, numar de statii 7 ( -1, 0,1,2,3,4,5), access pe o singura parte, mana curenta din otel inoxidabil  AISI304, oglinda..

 

FINISAJE

Pardoseala in toate apartamentele va dispune de incalzire in pardoseala.

Finisare pardoseli:

 • Camera de zi, domitor, holuri parchet Supernatural classic K392 atomic OAK 1285 x 192, Kronospan/ Supernatural classic 8575 Blonde OAK 1285x 192, plinta Egger 8 cm, L201, 2400x14x80 14 mm AP 160 si folie parchet silenzi easy 2 mm – DELTA STUDI
 • Grupuri sanitatare ventilate – Wood dark floor 60x30, Keramyth; Wood deck Dark 60x30 , Keramyth si Uni White Matt 60x30 Keramyth si BUCATARII- gresie delta gold Argenta 60x60 si Rib line white 120x40, Argenta – DELTA STUDIO

Tavane din rigips de 12.5 mm, pe structura Super Rigips + izolatie vata minerala ISOVER

Compartimentari intre apartamente cu pereti, stuctura din beton rezistent la foc – REI 180, izolati cu vata minerala ISOVER.

Tamplarie exterioara si gemuri securizate testate + laminate:

 • Tamplarie PVC ferestre ADF, culoare INT/ EXT – AntrazithGrau 70, garnitura neagra, marca feronerie MACO MM TITAN, Set feronerie - CANAT 2 AHS 2K, drenaj – picuratori in exterior, glaf interior PVC 300 mm gri (1750 mm), glaf exterior aluminiu 300 mm Antrazitgrau + capac ( 1750 mm)

Terase si balcoane

 • Gresie sand/ send Bianco 60x60, Keramyts – DELTA STUDIO
 • Balustrada din sticla duplex securizata

Tamplarie interioara

 • Usi de interior Porta Vector stanga/ dreapta 80 ALB, cu maner argintiu cu rozeta, toc PS 16-18 – DELTA STUDIO
 • Usi de access in apartament tip MACO, cu securizare laterala, rezistente la foc EI 30.

Obiecte sanitare de la firmele KLUDI, LIV, DALET, FERRO – DELTA STUDIO

INSTALATII

Energia termica

Sursa temica folosita pentru prepararea agentului primar necesar pentru incalzirea imobilului si pentru prepararea apei calde de consum este o centrala termica pe combustibil gazos de tip VAILLANT.

Ventilarea / climatizarea locuintelor

 • Ventilarea- pentru grupurile sanitare fara fereastra au fost prevazute cate un canal colector pentru evacuarea aerului viciat. Evacuarea aerului din zona bucatariei va fi realizata prin hote cu evacuarea direct in exterior.
 • Climatizarea – aparat de aer conditionat 12000 BTU.

Instalatii de stingere a incendiilor

Cladirile vor fi echipate cu hidranti interior, amplasati in noduri centrale, care se vor echipa cu furtun semirigid. Se vor monta pe coloane uscate amplasate in casele de scari.

Instalatiile sanitare

Alimentarea cu apa rece si evacuarea apelor uzate, se face de la reteaua orasului prin bransament, conform avizului de la Compania Judeteana Apa Serv SA. Fiecare consumator va avea contorizarea individuala pe alimentarea cu apa. Alimentarea cu apa se face separate pentru fiecare cladire printr-o coloana montata intr-o ghena amplasata pe spatiul comun, iar distributia apei de la coloana la apartament se face prin distribuitoare de nivel.

Fiecare apartament va fi dotat cu racorduri apa si canal in zonele de bucatarie, baterii si obiecte sanitare in toate baile si grupurile sanitare.

Canalizarea menajera: evacuarea apelor uzate menajere la reteaua publica de canalizare se va face gravitational cu ajutorul coloanei amplasate in ghene special amenajate si a conductelor montate la nivelul plafonului demisolului, catre cele 3 camine de record aflate in exteriorul cladirii conform aviz.

Canalizarea apelor pluviale: apele pluviale de pe terasele cladirii vor fi colectate printr-o retea de canalizare pluviala gravitationala compusa din receptoare de terasa, coloane amplasate in ghene special amenajate si colectoare orizontale montate la plafonul subsolului , fiind apoi directionate catre canalizarea exterioara.  Canalizarile sunt executate in regim separativ pana la caminele de record amplasate la limita de proprietate.

Sistem de incalzire

 • Proprietatile exclusive – solutia de incalzire in aparatamente este cu agent termic primar de la centarala termica . Toate apartamentele vor avea prevazuta incalzire in pardoseala. In toate baile / grupurile sanitare se vor monta corpuri de incalzire statice, tip prosop. Radiatoarele de tip prosop montate in grupurile sanitare vor avea agent termic folosit si pentru incalzirea in pardoseala.
 • Contorul termic pentru fiecare apartament va fi montat in interiorul modului termic sau in zona comuna a nodului de etaj, in nisa vizitabila

 Instalatii electrice

Instalatiile electrice sunt dimensionate pentru tensiunea de utilizare 230V. Alimentarea cu energie electrica de baza se face din reteaua furnizorului local la medie tensiune printr-un post de transformare. Contorizarea se va realiza exclusive pentru fiecare proprietate. Contractele de furnizare vor fi semnate de catre fiecare proprietar in parte.

Fiecare apartament va fi dotat cu:

 • Tablou electric cu alimentare monofazata;
 • Aparataj ultraterminal ( prize, intrerupatoare) - VOLTA GRUP
 • Racorduri la toate locurile de lampa prevazute in proiect;
 • Trasee separate pentru consumatori – cuptor, frigider, aer conditionat.

Instalatia de protectie impotriva trasnetului - protectia impotriva trasnetului se va realiza cu cate o instalatie individuala pentru fiecare scara.

Internet, telefonie, cablu TV – toate  proprietatile exclusive sunt echipate cu instalatii de transmitere voce- date( internet si telefonie) si cablu TV. Sunt realizare cablarile interioare necesare si sunt montate toate aparatajele terminale ( prize de voce- date si prize TV), ramanand ca furnizorul de servicii de voce-date si cablu TV sa realizeze bransamentul propriu – zis. Contractele de furnizare vor fi semnate de catre proprietari.

Control access – incaperile tehnice si spatiile destinate managementului proprietatii vor fi echipate cu sisteme de control access pentru a restrictiona accesul persoanelor obisnuite.

Supraveghere video – ansamblul este prevazut cu o instalatie de supraveghere video care va acoperi: spatiile comune, parcaje si zonele de acces in cladiri.

Interfonie -  ansamblul este prevazut cu o instalatie de interfonie format din  posturi interioare montate in fiecare proprietate exclusiva si posturi exterioare montate la accesele pietonale